Just In
Community
Forum
More
5  Plays/Musicals » Addams Family
7A Addam's Familee Adventure » by Yuppie Wizard watch feaster gomest mortictsa grandmmamaa cousin it tasstele lurch the buttlard puggslee lucas beinieke and especially everyones favoirte WEDNESDAY ADDAMS go on tones of funny adventires its so funny lol
T, English, Humor & Family, chapters: 7, words: 2k+, favs: 2, follows: 1, updated: 2/22/2019 published: 7/11/2016
2 And You Let Him Go by Blood Diamond13 We all know the ending to the Addams Family musical when Wenesday and Lucas got married. But what if that didn't happen at the end? Wednesday/Lucas' breakup right before the wedding.
K+, English, Hurt/Comfort & Angst, words: 715, favs: 6, follows: 1, 7/18/2016
3A Beineke's Burden by thelastbeliever We all know what happens in the Addams Family Mansion, but what about the Beineke's house. Lucas has a secret he's not telling Wednesday. Could this tear their relationship apart?
T, English, Angst & Hurt/Comfort, words: 475, favs: 5, follows: 3, 6/17/2014
2How they died by Mea41732 tells how all the Addams past away
T, English, Humor & Drama, words: 358, favs: 3, follows: 2, 4/11/2014
10A Pure Love For You CHANBAEK FIRST FF » by mintvodka Baekhyun mempunyai sahabat baru, yang tidak sengaja bertabrakan dengannya saat masuk sekolah. Ia adalah Chanyeol tetapi chanyeol mempunyai kekasih, dan sekarang Kekasihnya akan membawa baekhyun dalam masalah..
T, Indonesian, Drama & Humor, chapters: 2, words: 3k+, favs: 12, follows: 11, 2/15/2014
6Varying Shades of Gray » by EponineOnMyOwnThenardier This will become a series of one shots as time goes on. Rate T because I don't know what future chapters may contain. The title is in no way meant to be a reference to " Fifty Shades of Gray" (though, I may have to write some sort of comical one shot about it now).
T, English, Romance & Family, chapters: 2, words: 1k+, favs: 2, follows: 5, updated: 1/23/2014 published: 8/1/2013
2the last smile by kpop.forevermania Wanita itu sama sekali tidak mengenali sang anak. Namja itu selalu meneteskan air matanya tatkala ia menatap tatapan kosong sang eomma. Kejadian yang terjadi 10 tahun yang lalu sangat membekas di hatinya, bahkan ia sangat membenci sang appa yang tega membuat eomma kesayangannya mengalami gangguan kejiwaan. apakah eomma Kyuhyun akan sadar kembali dari gangguan jiwanya?, baca aja ya
K, Indonesian, Family & Angst, words: 2k+, favs: 1, follows: 2, 2/14/2013
kenangan terindah bagiku chap 4 by kpop.forevermania "kenapa gengsimu lebih berhasil mengalahkan kasih sayangmu pada dongsaengmu sendiri. Kapan kamu sadar akan kesalahan yang telah kalian lakukan padanya selama 12 tahun ini?" batin pelayan paruh baya itu. pelayan itu pun kemudian pergi menuju kamar Kyuhyun yang letaknya ada di lantai 2. Tiba di depan kamar Kyuhyun, pelayan itu pun kemudian mengetuk pintu kamarnya. K…." tuan mu
K, Indonesian, Family & Angst, words: 2k+, favs: 1, follows: 1, 2/14/2013
1kenangan terindah bagiku chap 3 by kpop.forevermania ranghaeyo…"igau Kyuhyun. Mendengar igauan Kyuhyun, air mata teukie semakin deras, ingin sekali ia memeluk dongsaengnya itu, namun rasa ego nya menahan itu semua. Karena takut Kyuhyun terbangun, ia pun kemudian segera memasukkan obat-obatan itu ke dalam kotak P3K. dan ia meletakkan kotak tersebut di atas meja Kyuhyun. Teukie menyeka air matanya, kemudian ia pun menyelimuti
K, Indonesian, Family & Angst, words: 1k+, 2/14/2013
6 Mabel and Quiggles Forbidden Love by fernando007 - - Does this really need a summary? Just read the bloody story already.
K+, English, Fantasy & Sci-Fi, words: 1k+, 10/18/2012
1Jeongmal Saranghae by Nawon137 Author gak bisa buat sumary Reader yang baca ajah deh hehe
T, Indonesian, Drama & Romance, words: 1k+, 7/5/2012
6Always felt this way by GagaAdamFan well it's Adommy I hate choosing a category which doesn't fit at all, I just liked the name :D
K+, English, Romance & Fantasy, words: 775, favs: 4, follows: 2, 6/25/2012
It's not a dream by Radhiatul hai... ini ff aku yang pertama.. : jadi kalau ada kesalahan maap ya, jangan lupa di comment :
T, Indonesian, Romance & Drama, words: 3k+, 3/11/2012
Plus Filters
Without Filters


Desktop Mode . Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service